Kerstbomen Antwerpen (Deurne)

Op zoek naar een echte kerstboom in de omgeving van Antwerpen (Deurne)? Er gaat niets boven een echte kerstboom! De frisse geur van dennennaalden brengt die echte kerstsfeer met zich mee. Bij Tuincentrum Abies te Deurne kunt u terecht voor echte kerstbomen in allerlei soorten en maten.

Kerstbomen kopen Antwerpen 

Maar welke type kerstboom past het beste bij u?

We laten u bij Tuincentrum Abies graag de verschillende soorten kerstbomen zien en helpen u graag! Weet u waar de kerstboom komt te staan? Meet dan hoe hoog u de boom wilt hebben. Bekijk ook of de boom breed kan zijn of dat juist een wat smaller model beter tot zijn recht komt in jouw woonkamer. Houd er bij het meten van de hoogte rekening  mee of  je de boom direct op de grond plaatst of dat hij iets hoger komt te staan.

Top 5 kerstbomen

 1. De Nordmannspar of Kaukasische zilverspar is de meest populaire kerstboom, want hij heeft een mooie piramidevorm, glanzende, donkergroene en stompe naalden, stevige takken die niet snel doorbuigen, valt niet snel uit en geurt bij aanraking.
 2. De Servische spar of zilverspar heeft een sierlijke, compacte vorm met afhangende takken, glanzende, grijzig-blauwe en zachte naalden, geurt lekker en valt niet snel uit.
 3. De edele zilverspar (Picea procera) heeft takken die ook zeer geschikt zijn voor het maken van kerststukjes, zachte, glanzende grijzig-blauwe naalden, geurt lekker en valt nauwelijks uit.
 4. De blauwspar heeft een mooie piramidevorm met uitwaaierende ‘etages’, een mooie blauw-grijze gloed, scherpe naalden, valt niet snel uit en geurt bij aanraking.
 5. De traditionele kerstspar (Picea abies) is donkergroen en geurt heerlijk, maar heeft prikkende naalden en valt relatief snel uit.

5 Kerstboomtips

 1. Een kerstboom met kluit valt minder snel uit.
 2. Laat de boom eerst een paar dagen in een garage, schuur of berging wennen aan iets hogere temperaturen.
 3. Zaag bij een kerstboom zonder wortelkluit een stuk van ongeveer vijf centimeter van de stam en plaats de boom direct in water, zodat de boom voldoende water kan opnemen.
 4. Geef de boom regelmatig water. Een grote kerstboom kan door verdamping wel een liter water per dag verbruiken.
 5. Zet de boom niet naast of boven de verwarming of in direct zonlicht, want dan droogt hij sneller uit.

Heeft u dé perfecte kerstboom gevonden? Dan helpen we je graag verder. Zo verpakken we de boom gratis in plastic waardoor deze makkelijk en netjes vervoerd kan worden. Is de boom te groot om zelf mee te nemen? Vraag dan naar de mogelijkheden van onze bezorgservice.

Hebt u gekozen voor een boom zonder kluit dan kunt u bij ons terecht voor de EasyFix kerstboomstandaard zodat uw boom altijd recht staat! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen

Vragen & contact
Vragen & contact

Heeft u vragen?

Bel 03 320 99 50 voor een goed advies.

Levering:

 • Vandaag bestellen voor 14u00 morgen levering tussen 08u00 en 18u00 van maandag tot vrijdag.
 • Levering dezelfde dag en op zaterdag enkel na afspraak met onze verantwoordelijke Tel: 03 320 99 50
 • Verzendkosten € 7,95 per levering
 • Veilig betalen met Bancontact Mr. Cash