Betaalinformatie

Betaalinformatie

U kunt in onze webshop eenvoudig en veilig betalen. Voor de online betalingen maken wij gebruik van payment provider Sisow. Sisow heeft een vergunning gekregen voor het verzorgen van online betalingen van De Nederlandsche Bank en is een van de marktleiders op dit gebied in Europa.

Wij slaan zelf geen bankgegevens van u op en bewaren deze niet binnen onze omgeving. Deze informatie is uitsluitend in de systemen van onze payment provider opgeslagen.

Wij bieden u de volgende betaalmethoden aan:

Bancontact/Mistercash:

U wilt online shoppen met uw Bancontact of MisterCash kaart? U geeft eerst een aantal gegevens van uw kaart in op de website. Dankzij een versleuteling en een veiligheidsprocedure verloopt de betaling online zonder problemen.


 

Om uw online aankoop te betalen, klikt u op het logo Bancontact/MisterCash. 
 

Kaartgegevens : Uw kaartnummer, vervaldatum en naam

De website vraagt u een aantal gegevens die op uw betaalkaart staan, in te vullen op de website.

  • Het kaartnummer is het nummer van 16tot 19 cijfers. Dit mag u gegroepeerd of zonder spaties ingeven.
  • De vervaldatum van de kaart in datum en jaar (telkens 2 cijfers)
  • De naam van de kaarthouder (in hoofdletters)

Vervolgens worden deze versleuteld en doorloopt u de veiligheidsprocedure: een elektronische handtekening met uw digipas.

 

Veiligheidsprocedure : uw elektronische handtekening via digipass

Omdat voor alle partijen (de online handelaar, uw bank én uzelf) te bevestigen dat u uw eigen kaartgegevens ingegeven hebt, wordt er een veiligheidsprocedure uitgevoerd. Hiermee krijgt een tijdelijke, geverifieerde elektronische handtekening ( een cijfercode via uw digipass) waarmee u de betaling ultiem bevestigt.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als u een online aankoop wilt doen, geeft u eerst de gevraagde gegevens van uw betaalkaart in. Vervolgens komt u terecht in een nieuw scherm. U heeft dan uw digipass nodig, die u ook gebruikt voor online bankieren. Schuif de Bancontact/MisterCash in de digipass en volg de instructies op het computerscherm. U ontvangt op het einde van dit proces een cijfer, dat geldt als elektronische handtekening. Hiermee bevestigt u op het computerscherm uw identiteit en uw betaling.
Daarna zal u terug gebracht worden naar de website van de webshop.