• Ontdek onze voorjaarscollectie...

  Ontdek onze voorjaarscollectie...

  Volg onze verbouwingen...

  Een Sneak Peek Terwijl We Nog Verbouwen!

  Ontdek Een Wereld van Binnenplanten en Potterie in Onze Nieuwe Serre!

  Stel je voor: een oase van groen, een toevluchtsoord voor rust en schoonheid, recht binnen handbereik. Hoewel de werken nog in volle gang zijn, nodigen we je uit om alvast een kijkje te nemen in onze sprankelende nieuwe serre bij Tuincentrum Abies te Deurne (Antwerpen).

  Kamerplanten Op Hun Vertrouwde Plekje: Breng de natuur naar binnen met onze prachtige collectie kamerplanten. Of je nu op zoek bent naar een weelderige varen, een luchtzuiverende sansevieria of een kleurrijke calathea, onze nieuwe serre zal een waar paradijs zijn voor plantenliefhebbers. Onze experts selecteren zorgvuldig de mooiste en gezondste planten, klaar om een vleugje natuur aan je interieur toe te voegen.

  Binnenpotterie: Divers en Uitgebreid: Geef je planten een stijlvol thuis met onze uitgebreide collectie binnenpotterie. Van tijdloos keramiek tot modern minimalistisch design, we hebben potten in alle maten, vormen en kleuren om perfect bij jouw smaak en ruimte te passen. Je zult versteld staan van de variëteit en kwaliteit die onze nieuwe serre te bieden heeft.

  Een Sneak Peek Terwijl We Nog Werken: Hoewel we nog de laatste hand leggen aan de afwerking, willen we je graag uitnodigen om alvast een kijkje te komen nemen. Ontdek de ruimte, voel de opwinding en maak plannen voor je eigen groene hoekje thuis. Ons vriendelijke personeel staat klaar om je te verwelkomen en al je vragen te beantwoorden terwijl je de mogelijkheden van onze nieuwe serre verkent.

  Blijf Op De Hoogte: Houd onze website en sociale media in de gaten voor updates over de officiële opening van onze nieuwe serre. Tot die tijd kun je alvast een glimp opvangen van de prachtige wereld die binnenkort voor je open zal gaan.

  Binnenkort is onze nieuwe serre dé bestemming in de buurt van Antwerpen, Borsbeek, Wommelgem, Wijnegem,... voor kamerplantenliefhebbers en zij die op zoek zijn naar prachtige binnenpotterie. Kom langs en laat je inspireren door de natuurlijke pracht die we binnenkort aanbieden in Tuincentrum Abies!

   

  De nieuwe serreconstructie wordt geplaatst.

  Vragen & contact
  Vragen & contact

  Heeft u vragen?

  Bel 03 320 99 50 voor een goed advies.

  Levering:

  • Vandaag bestellen voor 14u00 morgen levering tussen 08u00 en 18u00 van maandag tot vrijdag.
  • Levering dezelfde dag en op zaterdag enkel na afspraak met onze verantwoordelijke Tel: 03 320 99 50
  • Verzendkosten € 7,95 per levering
  • Veilig betalen met Bancontact Mr. Cash