Elektrisch tuingereedschap

  Elektrisch tuingereedschap

  Tuingereedschap is nodig voor het onderhouden van uw tuin. Naast het basisgereedschap waaronder Spade - Drietandkrabber - Schoffel - Hark - Greep - Snoeischaar - Plantschepje – Takkenschaar vallen zijn er ook verschillende elektrische tuingereedschappen die u kunnen helpen om op een snelle en makkelijke manier de tuin te onderhouden. Het juiste gereedschap bespaart u tijd en moeite en kan het werk plezierig maken. Elektrisch gereedschap is duur en neemt veel plaats in, dus denk goed na welk gereedschap u goed kunt gebruiken om tijd te besparen.

  Draadmaaier (trimmer)
  Met een trimmer maait u snel het gras rond bomen, tegen schuttingen en langs randen. Met sommige krijgt u ook veel sneller een keurige rand aan uw gazon dan met een traditionele heggenschaar.

  Grasmaaiers
  Als u graag een gazon wilt, maar minder tijd aan maaien wilt besteden, overweeg dan de aankoop van een grasmaaier met een grotere maaibreedte. Cirkelmaaiers zijn licht en makkelijk te gebruiken, maar deze laten het gras liggen. Hetzelfde geldt voor cirkelmaaiers met wieltjes. Wil je dit niet, kies dan voor een maaier die het gras opvangt. Voor een streepeffect is een kooimaaier met een achterwals de beste keuze, hoewel sommige andere typen tegenwoordig ook een wals hebben om een soortgelijk effect te verkrijgen.

  Heggenscharen
  Een aangedreven heggenschaar bespaart u veel tijd als u veel heggen heeft. Een elektrische heggenschaar is de beste keuze voor de meeste kleine tuinen waar de heg niet ver van een stopcontact is, maar voor een grote tuin is een model met een benzinemotor handiger. Voor kleine hagen is een heggenschaar die werkt op accu’s handig.

  Drukspuiten
  Een drukspuit met een grote capaciteit en een lange lans is veel handiger in de tuin dan een handsproeiertje als u planten hebt die vatbaar zijn voor ongedierte, zoals rozen en dahlia’s. U kunt hem ook gebruiken om bladvoeding te geven en om groeiremmers op uw heg te spuiten zodat u hem niet zo vaak hoeft te knippen. Zet er voor dat doel een apart hulpstuk met druppelstang en beschermkap voor onkruidbestrijdingsmiddelen op.

  Meer weten?
  Vraag onze tuinadviseurs gerust alles wat u nog meer over tuingereedschap wilt weten. Ze helpen u graag met handige tips en goede raad.
   

  Vragen & contact
  Vragen & contact

  Heeft u vragen?

  Bel 03 320 99 50 voor een goed advies.

  Levering:

  • Vandaag bestellen voor 14u00 morgen levering tussen 08u00 en 18u00 van maandag tot vrijdag.
  • Levering dezelfde dag en op zaterdag enkel na afspraak met onze verantwoordelijke Tel: 03 320 99 50
  • Verzendkosten € 7,95 per levering
  • Veilig betalen met Bancontact Mr. Cash