Over ons

  Tuincencentrum Abies te Deurne biedt u een Interieurafdeling van ruim 2500m² met een groot assortiment aan dagverse snijbloemen, frisgroene of bloeiende kamerplanten. Seizoensgebonden boeketten, prachtige bloemstukken wij creëren ze allemaal. Een mooi bruidsboeket, corsage of bloemversieringen voor uw mooiste dag? Ingetogen rouwarrangementen? Abies verzorgt alles tot in de puntjes, volgens uw wensen.

  U kunt bij Abies ook terecht voor alle verzorging van uw kamerplanten. Onze binnenpotterie biedt u een scala aan bloempotten, plantenbakken in alle formaten en materialen. Ook aan decoratie- en hobbymateriaal geen gebrek bij Abies Interieur.

  Op onze Tuinafdeling van 3500m² met parking kunt u terecht voor barbecues, buitenplanten, meststoffen, buitenpotterie. Wie Tuin zegt, zegt Abies: bloembollen en zaden, bomen, heesters en coniferen over eenjarige planten, kuipplanten en kruiden tot rozen en klimplanten maar ook vaste planten, tuinverlichting, tuingereedschap we hebben het allemaal.

  Hier horen trouwens ook dierenproducten en knaagdieren bij! We hebben alles in huis voor het verzorgen van uw honden, katten, knaagdieren en vogels. Abies Tuin helpt u ook uw gewassen te beschermen. Vraag ons gerust om raad.

  Bij Tuincentrum Abies  aan de Rodendijk te Zoersel staat een ervaren team klaar om u het assortiment van snijbloemen, kamerplanten, meststoffen, een breed gamma aan tuinplanten, heesters, .... aan te bieden. 

   

  De geschiedenis van Tuincentrum Abies .... Jozef Roothoofd besloot, als zoon van Bloemenwinkel Govers, de ouderlijke zaak uit te breiden met een tuincentrum. Na zijn opleiding Tuinbouwschool is hij in 1978 gestart met Tuincentrum Abies aan de Herentalsebaan 560 te Deurne. Op een oppervlakte van circa 600m² startte hij met een aanbod van tuinplanten, en vaste planten. In 1983 werd dit aanbod uitgebreid met snijbloemen en binnenpotterie. Ook de ouderlijke zaak werd overgenomen in 1985 eveneens huwde hij dat jaar met Veerle Boeckx die sindsdien een onmisbare kracht is in het tuincentrum. Alles werd verhuisd naar één winkel in 1998. In 2003 waren we door het groeiende aanbod genoodzaakt de afdelingen te verdelen.

   

  Tot ziens bij Tuincentrum Abies te Deurne of te Zoersel!

  Vragen & contact
  Vragen & contact

  Heeft u vragen?

  Bel 03 320 99 50 voor een goed advies.

  Levering:

  • Vandaag bestellen voor 14u00 morgen levering tussen 08u00 en 18u00 van maandag tot vrijdag.
  • Levering dezelfde dag en op zaterdag enkel na afspraak met onze verantwoordelijke Tel: 03 320 99 50
  • Verzendkosten € 7,95 per levering
  • Veilig betalen met Bancontact Mr. Cash