Nieuwe collectie duurzame potten: Made with...

  Nieuwe collectie duurzame potten: Made with...

  Introductie van de Nieuwe Indoor Collectie: Made with .... 

  Onze nieuwste Indoor Collectie is niet zomaar een reeks potten; het is een getuigenis van transformatie, hergebruik en de schoonheid van duurzaamheid. Elke pot in deze collectie vertelt een uniek verhaal van het geven van een tweede leven aan restmaterialen, waardoor ze zowel functioneel als mooi worden.

  Diverse Oorsprong, Unieke Verhalen:

  Gemaakt van gerecyclede materialen, vallen deze potten op door specifieke restmaterialen toe te voegen om hun kleur te bepalen. De zwarte potten vinden hun tint bijvoorbeeld in oud textiel, waardoor er een vleugje geschiedenis en karakter ontstaat. De groene potten, levendig en vol leven, bevatten kunstgras afkomstig van sportvelden. Ondertussen laten de off-white potten trots hun verbinding met de natuur zien door toevoeging van zaagsel. Elke kleur vertelt zijn eigen verhaal van hergebruik en voegt een uniek accent toe aan jouw ruimte.

  Veelzijdigheid in Maten en Ruimtes:

  Verkrijgbaar in drie verschillende maten, zijn deze potten geschikt voor diverse planten en ruimtes. Of je nu een hoekje binnen decoreert of een buitenparadijs, deze potten zijn ontworpen om een vleugje groen te brengen in jouw huis of kantoor. Ze zijn bestand tegen breuk, lichtgewicht en geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik, waardoor ze veelzijdig zijn voor al jouw plantbehoeften.

  Levenslange Garantie:

  Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal in deze collectie. Met een levenslange garantie zorgen we ervoor dat deze potten niet slechts een tijdelijke toevoeging zijn, maar een blijvende investering. Door voor deze collectie te kiezen, verbeter je niet alleen jouw binnenruimtes, maar draag je ook bij aan het verminderen van afval.

  Gemakkelijke Overgang naar Buiten:

  Geef je de voorkeur aan het tentoonstellen van deze potten buiten? Geen probleem. Boor eenvoudig een afvoergat in de bodem, en je kunt moeiteloos je balkon of buitentafels verfraaien met deze stijlvolle en milieuvriendelijke potten.

  Laat een Groenere Levensstijl Groeien. Samen:

  Het kiezen van deze collectie gaat niet alleen over het verbeteren van jouw leefruimtes; het is een toewijding aan duurzaamheid. Deze potten dienen als een krachtige herinnering dat zorgen voor ons milieu niet zo moeilijk is als het lijkt. Doe mee en laat ons samen een groenere wereld laten groeien, pot voor pot.

  Vragen & contact
  Vragen & contact

  Heeft u vragen?

  Bel 03 320 99 50 voor een goed advies.

  Levering:

  • Vandaag bestellen voor 14u00 morgen levering tussen 08u00 en 18u00 van maandag tot vrijdag.
  • Levering dezelfde dag en op zaterdag enkel na afspraak met onze verantwoordelijke Tel: 03 320 99 50
  • Verzendkosten € 7,95 per levering
  • Veilig betalen met Bancontact Mr. Cash