Wis selectie

  Wis selectie

  Wis selectie

  Wis selectie

  Wis selectie

  De nederlandse naam is Zilverkaars, familie van de Ranunculaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. september tot en met oktober. De bladeren zijn bruin en ongeveer 70 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 175 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 38 cm. (5-7 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
  Bosplant.
  Deze plant is zeer geschikt voor tuinen met meerdere (vrijwel) volwassen bomen en heesters. Verlangt een plekje in de halfschaduw en een humusrijke bodem met weinig boomwortels in haar nabijheid. Direct zonlicht op het blad kan voor problemen zorgen. Zorg dus voor gefilterd licht door haar in de schaduw van bomen of heesters te plaatsen, maar niet te dicht erop. Deze plant is ook te gebruiken als borderplant (op een iets zonniger plek). De bodem moet dan wel goed vochthoudend zijn. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

  Bent u op zoek naar Cimicifuga ramosa 'Atropurpurea'? De Cimicifuga ramosa 'Atropurpurea' is ook wel bekend als Zilverkaars. Deze %family% heeft een maximale hoogt van ongeveer 175 centimeter. De Zilverkaars is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Cimicifuga ramosa 'Atropurpurea'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u  er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Zilverkaars niet!

  • Nederlandse naam: Zilverkaars Wetenschappelijke naam: Cimicifuga ramosa 'Atropurpurea' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Cimicifuga Familie: Ranunculaceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Bruin Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: September, Oktober
  • Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Halfschaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 175 Giftig: Nee
  Vragen & contact
  Vragen & contact

  Heeft u vragen?

  Bel 03 320 99 50 voor een goed advies.

  Levering:

  • Vandaag bestellen voor 14u00 morgen levering tussen 08u00 en 18u00 van maandag tot vrijdag.
  • Levering dezelfde dag en op zaterdag enkel na afspraak met onze verantwoordelijke Tel: 03 320 99 50
  • Verzendkosten € 7,95 per levering
  • Veilig betalen met Bancontact Mr. Cash