Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Kaukasische vergeet-mij-niet, familie van de Boraginaceae. De bloemkleur is blauw en de bloeitijd is van ca. april tot en met juni. De bladeren zijn groen+cremegeel en ongeveer 40 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 50 cm. Verdraagt een temperatuur tot -35 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 38 cm. (5-7 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Bosplant.
Deze plant is zeer geschikt voor tuinen met meerdere (vrijwel) volwassen bomen en heesters. Verlangt een plekje in de halfschaduw en een humusrijke bodem met weinig boomwortels in haar nabijheid. Direct zonlicht op het blad kan voor problemen zorgen. Zorg dus voor gefilterd licht door haar in de schaduw van bomen of heesters te plaatsen, maar niet te dicht erop. Deze plant is ook te gebruiken als borderplant (op een iets zonniger plek). De bodem moet dan wel goed vochthoudend zijn. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Brunnera macrophylla 'Hadspen Cream'? De Brunnera macrophylla 'Hadspen Cream' is ook wel bekend als Kaukasische vergeet-mij-niet. Deze %family% heeft een maximale hoogt van ongeveer 50 centimeter. De Kaukasische vergeet-mij-niet is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Brunnera macrophylla 'Hadspen Cream'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u  er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Kaukasische vergeet-mij-niet niet!

  • Nederlandse naam: Kaukasische vergeet-mij-niet Wetenschappelijke naam: Brunnera macrophylla 'Hadspen Cream' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Brunnera Familie: Boraginaceae Bloemkleur: Blauw
  • Bladkleur: Geel, Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: April, Mei, Juni
  • Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Halfschaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 50 Giftig: Nee
Vragen & contact
Vragen & contact

Heeft u vragen?

Bel 03 320 99 50 voor een goed advies.

Levering:

  • Vandaag bestellen voor 14u00 morgen levering tussen 08u00 en 18u00 van maandag tot vrijdag.
  • Levering dezelfde dag en op zaterdag enkel na afspraak met onze verantwoordelijke Tel: 03 320 99 50
  • Verzendkosten € 7,95 per levering
  • Veilig betalen met Bancontact Mr. Cash