Zomer in je bol

Zomer in je bol

Buitenzitseizoen vol bloemengeluk

Je tuin, balkon of terras vormt tijdens het buitenzitseizoen een ideaal verlengstuk van de woonkamer. Maak van jouw buitenkamer een tropisch paradijs met bloeiende zomerbollen. In een middagje ben je klaar voor een lekker lang buitenzitseizoen vol bloemengeluk. En weer of geen weer... dankzij de kleurrijke bloemen krijg je gegarandeerd de zomer in je bol!

Kleur en fleur
Vanaf mei zijn ze er weer in de meest uiteenlopende kleuren en vormen: zomerbollen op pot als Calla, Dahlia, Lelie en Geluksklaver (Oxalis). Ideaal om je tuin, balkon of terras te voorzien van een stevig portie kleur en fleur. Een metamorfose van de buitenkamer is leuk om te doen en heel gemakkelijk. Eerst lekker shoppen bij bloemist of tuincentrum en daarna even de handjes uit de mouwen steken. Na een paar uurtjes waan je jezelf in tropische oorden en kan het buitenzitseizoen echt beginnen!

Eenvoudig
Kies een kleur waar je vrolijk van wordt of mix verschillende kleuren tot een zomers kleurenpalet. Je kunt eigenlijk geen foute kleurencombinatie maken. Zet de bloeiende zomerbollen in matching potten of doe eens creatief en gebruik oude blikken, bakken of manden. Zorg er wel voor dat er gaten onderin zitten, zodat overtollig water kan weglopen. Het planten van de kant en klare zomerbollen is heel eenvoudig. Vul een pot of bak met potgrond, verwijder het kwekerspotje en zet de kluit in de grond. Of nog makkelijker: zoek bij de bloemist of het tuincentrum een kant-en-klare bak met bloeiende zomerbollen uit! Op saaie plekken in de border planten, kan natuurlijk ook.

Bloemenzee
Zomerbollen zijn makkelijk te verzorgen. Plantenvoeding is niet nodig; de meeste soorten hebben een voldoende voedselvoorraad in de bloembol. Geef ze wel regelmatig water. Je wordt beloond met een tropisch sfeertje dat tot ver in de nazomer aanhoudt.
 

Vragen & contact
Vragen & contact

Heeft u vragen?

Bel 03 320 99 50 voor een goed advies.

Levering:

  • Vandaag bestellen voor 14u00 morgen levering tussen 08u00 en 18u00 van maandag tot vrijdag.
  • Levering dezelfde dag en op zaterdag enkel na afspraak met onze verantwoordelijke Tel: 03 320 99 50
  • Verzendkosten € 7,95 per levering
  • Veilig betalen met Bancontact Mr. Cash